Торгові марки «Палиночка» та «Перша закарпатська палинчарня» належать ТОВ «Агрофруктсервіс» і були зареєстровані у 2016-2017 роках. Підприємство має на меті відродження «палинковаріння», удосконалення славного міцного напою і при цьому максимальне збереження його природного плодового аромату, упровадження культури споживання справжніх фруктових дистилятів.
Завод «Агрофруктсервіс» має найсучасніше технологічне обладнання, що виготовлене на замовлення в Європі і відповідає найсуворішим критеріям та вимогам ЄС. Тестування повного процесу виробництва, навчання персоналу підприємства тривало під контролем спеціалістів Асоціації палинкарів Угорщини – «Посольства Угорської Палинки» (Будапешт).
Кваліфіковані фахівці, високотехнологічні способи переробки фруктів та процес багатоступеневої дистиляції дозволяють виробляти фруктові алкогольні напої преміум-якості. Потужні дистиляційні котли з міді та чотирирівнева ректифікаційна колона здійснюють основний процес перегонки. Саме завдяки специфічним фізико-хімічним властивостям міді (нейтралізує небажані хімічні сполуки) зброджена фруктова сировина під час багатоступеневої дистиляції максимально позбавляється від шкідливих сторонніх речовин, в результаті чого виходить «очищений» алкоголь, в якому в повній мірі збережені смакові та ароматичні властивості плодових спиртів, що є невід›ємною частиною справжніх міцних фруктових напоїв найвищого гатунку. Крім того, сучасне лабораторне обладнання допомагає дуже точно контролювати всі етапи бродіння, дистиляції та купажування. У виробництві палинки використовують тільки свіжі, зрілі й соковиті плоди. Для виготовлення однієї пляшки напою потрібно 7-9 кілограмів стиглих фруктів.